Zaterdag 25 oktober wordt de nieuwe Prins van Ploegersland bekend gemaakt tijdens de openbare installatie in Ploegersresidentie zaal De Punder. Tot die tijd geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging De Ploegers wekelijks tips wie de nieuwe Prins wordt.

Die vijfde tip heeft toch wat mensen op een spoor gezet. Diverse actieve Liempdenaren zijn al genoemd. Maar hebben jullie de andere vier tips er bij betrokken? Volgens de Geheimcommissie zou er dan al een link naar de nieuwe Prins gelegd kunnen worden.

WillemOranje-Dorinis

Voor Tip 6 gaan we naar een uitzending van Omroep Dommelland van vorig jaar. Onze Prins Willem Oranje en Adjudant François waren daar om samen met hun Boxtelse collega’s carnaval te promoten. Daarbij waren ook De Dorini’s aanwezig. De gezamenlijke koldervorsten liepen toen de polonaise op de carnavalskraker van De Dorini’s van dat jaar. Zonder dat ze het zelf wisten sloeg die carnavalskraker precies op onze nieuwe Prins die in de clip van De Dorini’s zo de hoofdrol zou kunnen vervullen.

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden en een exclusieve Meet&Greet met de Prins en Adjudant. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.