Op zondag 23 november 2014 staat de verkiezing van de nieuwe Jeugdprins/-prinses van Ploegersland op het programma. Wie wordt de opvolgster of opvolger van ZDH Prins Koenie? Het is aan de kinderen uit groep 8 uit Liempde om dit in te vullen. Opgeven kan tot 10 oktober a.s.

00 Koenie en Coen

Alle kinderen uit Liempde van groep 8 zijn welkom om mee te doen. Dus ook kinderen die in Liempde wonen en ergens anders in groep 8 zitten, of ergens anders wonen maar wel in groep 8 van ‘De Oversteek’ zitten. Opgave kan via het opgaveformulier. Voor het formulier kun je hier klikken. De formulieren moeten voor 10 oktober ingeleverd zijn.

De verkiezing bestaat uit een wedstrijd waarbij de deelnemers een liedje playbacken, een blunder vertellen en een verhaaltje presenteren waarom ze Jeugdprins/-prinses willen worden. De winnaar wordt de nieuwe Jeugdprins/-prinses van Ploegersland voor het seizoen 2014-2015. Uit de deelnemers mag hij/zij zijn/haar nieuwe Adjudant(e) kiezen. Alle jongens en meisjes die de wedstrijd niet winnen, worden automatisch lid van de Raad van Elf. De belangrijkste taken van de Jeugdprins(es), Adjudant(e) en de Jeugdraad zijn het aanwezig zijn met de Verkiezing Jeugdprins(es), Ploegerrangfestival, Jeugdzittingsavonden en Carnaval.

Neem voor meer informatie over de verkiezing Jeugdprins/-prinses contact op met Ingrid Saris, Lid Commissie Jeugdcarnaval, 06-11158698 of jeugd@ploegers.nl.