Zaterdag 25 oktober wordt de nieuwe Prins van Ploegersland bekend gemaakt tijdens de openbare installatie in Ploegersresidentie zaal De Punder. Tot die tijd geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging De Ploegers wekelijks tips wie de nieuwe Prins wordt.

In de vorige tip hebben jullie kunnen lezen dat onze nieuwe Prins zo in een clip van De Dorini’s mee zou kunnen doen en dat de polonaise dus een peulenschilletje voor hem is. Nu is de Geheimcommissie daar eens verder in gedoken en wat blijkt: Onze nieuwe Prins is een begenadigd danser. Een Quick Step of Rumba gooit hij zo uit zijn soepele heupen en ook een Weense Wals is hem niet vreemd. 

romantiek

En of het hem nu al naar zijn hoofd gestegen is durft de Geheimcommissie niet te zeggen, maar onze nieuwe Vorst vindt zich zelf een charmeur en zegt dat hij heel romantisch aangelegd is. Iets wat door zijn vrouw beaamd wordt. Zo nu hebben we al weer genoeg geschreven en opgeteld bij de zes vorige tips brengen deze gegevens zeker meer inzicht in wie nu op 25 oktober geïnstalleerd zal worden als nieuwe Prins van Ploegersland.

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden en een exclusieve Meet&Greet met de Prins en Adjudant. Wil je de Tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl