Zaterdag 25 oktober wordt de nieuwe Prins van Ploegersland bekend gemaakt tijdens de openbare installatie in Ploegersresidentie zaal De Punder. Tot die tijd geeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging De Ploegers wekelijks tips wie de nieuwe Prins wordt.

Over een kleine drie weken is het zover. Dan wordt eindelijk duidelijk wie komend jaar de scepter zwaait over ons mooie Ploegersland. Tijdens de voorbereidende gesprekken, die er uiteraard al gevoerd zijn met de nieuwe Prins en zijn Adjudant, hebben ze laten blijken dat ze hun taken serieus opnemen en dat ze niet kunnen wachten om zich tijdens de installatie op 25 oktober te presenteren aan de Liemtse bevolking. Een avond die trouwens een openbaar karakter heeft en dus voor iedereen toegankelijk is.

zweep

Verder hebben ze in die gesprekken laten merken dat ze het klappen van de zweep wel kennen. Iets wat voor Prinsenvereniging De Ploegers een geruststellende gedachte is. (Let op: deze tip zit hem in de details).

Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden en een exclusieve Meet&Greet met de Prins en Adjudant. Wil je de tips nog een keer teruglezen, kijk op www.ploegers.nl.