Al snel na het bekendmaken van de nieuwe Prins van Ploegersland gaan we een avond met hem feesten! En dat wordt niet zomaar een feest, integendeel: Op 8 november wordt De Punder omgebouwd tot een echte discotheek waar vanaf 20.30 alle danshits van de afgelopen 40 jaar voorbij komen! Tot 21.00 uur is er speciaal de gelegenheid om de Prins te feliciteren gedurende een receptie.

Disco Party Liempde

Hofkapel “De Kromploegers” trapt de avond af met een blok onvervalste danshits en jullie hoeven niet meer te stoppen met dansen tot diep in de nacht. Direct na de hofkapel wordt het podium namelijk overgenomen door Duo Sugar & Spice en een echte Dance Classics DJ die afwisselend de rest van de avond de ene na de andere dance classic ten gehore zullen brengen. Hou je van toffe muziek, gezelligheid en dansen: 8 november Disco Party vanaf 20.30 uur bij Discotheek De Punder!!!