En ineens was daar het licht
Was het een teken dat wellicht door een hogere macht werd verricht?
Met een blik op het verleden
Een vergelijk met het heden
Maar vooral op het komende seizoen gericht!

129 nieuweprins

Zaterdag 25 oktober is het zover. De nieuwe Prins van Ploegersland zal dan bekend worden gemaakt. Driftig wordt er gespeculeerd over wie Z.D.H. Prins Willem Oranje zal opvolgen. De Tips worden gretig gelezen en hebben tot talloze inzendingen geleid. Maar zit de nieuwe Prins er ook bij? Eén ding is zeker. Prinsenvereniging de Ploegers heeft weer een gedreven, enthousiaste en boeiende Prins gevonden. En vlak zijn Adjudant niet uit! Nog even geduld en dan zal bekend zijn wie die allesbeslissende vraag goed beantwoord.

De installatie zal als vanouds plaatsvinden in Ploegersresidentie de Punder. De avond is openbaar en iedereen is van harte uitgenodigd.