Zaterdag 25 oktober is het dan zover: de nieuwe Prins van Ploegersland wordt bekend gemaakt en tevens wordt hij deze avond samen met zijn Adjudant geïnstalleerd. Iedereen is vanaf 20.30 uur van harte welkom op deze openbare avond bij Ploegersresidentie Gasterij De Punder georganiseerd door Prinsenvereniging De Ploegers. Negen tips zijn verstrekt, tip 10 en 11 geven de oplossing!

Prinsen 1

De afgelopen weken heeft de Geheimcommissie van Prinsenvereniging De Ploegers negen tips naar buiten gebracht over de nieuwe Prins van Ploegersland. Naar aanleiding van deze tips zijn veel reacties binnen gekomen. De volgende personen zijn één of meerdere keren genoemd: Gino van Dongen, Toine de Jong, Jan van de Sande, Koen de Kort, Frans van der Schoot, Ger van den Oetelaar, René Knoops, Rob van Abeelen, Eric van der Heijden, Ad Traa, Winand van Kollenburg, Arthur Brands, Jos Sanders, Paul Saris, Jan Verhoeven, Paul Dortmans, Geert van Laarhoven, Maarten Janssen, Marcel Saris en Filipe van der Borne.

Zonder te verraden of de juiste persoon er bij zit kan de Geheimcommissie zeggen dat er bij deze genoemde namen verschillende personen zitten die zeker de potentie hebben om als Prins te regeren over ons Ploegersland. Ook hebben ze allemaal veel raakvlakken met de tips die tot nu toe gegeven zijn. Maar ja, passen álle tips bij één van boven genoemden?

Tip 10

Als tip 10 wil de Geheimcommissie dan ook zeggen: houd alle tips nog eens bij de ingezonden namen, maar ook bij mensen uit uw kennissenkring. Het zou per slot van rekening ook zomaar een buurman, vriend of familielid van u zelf kunnen zijn. Doet er iemand de laatste weken geheimzinnig of anders dan anders?

Tip 11

Mocht u er met tip 1 tot en met 10 dan nog niet uit komen, volgt hier meteen tip nr. 11. Kom zaterdag 25 oktober a.s. naar Ploegersresidentie Gasterij De Punder. Vanaf 20.30 uur wordt eerst afscheid genomen van de huidige Prins Willem Oranje en adjudant François, die de Ploegers en Ploegerinnen het afgelopen jaar op een geweldige manier zijn voorgegaan in het carnavalsgedruis. In het vervolg van de avond worden hun opvolgers bekend gemaakt en kan er een begin gemaakt worden met een nieuw carnavalsseizoen waar de vonken wederom van af zullen vliegen. Aangezien deze avond een openbaar karakter heeft, is iedereen van harte welkom om met velen het glas te komen heffen op onze nieuwe Prins en Adjudant.
Nog geen naam ingestuurd? Tot en met 24 oktober kunnen namen nog gestuurd worden naar redactie@ploegers.nl en maakt u nog kans op twee kaartjes voor de zittingsavonden en een exclusieve Meet&Greet met de Prins en Adjudant. De tips nog een keer teruglezen? Kijk op www.ploegers.nl.

prinsen 2