Tijdens de Kerstmarkt op 12 december hield Prinsenvereniging De Ploegers een ludieke wervingsactie onder de noemer ‘Die steekt past ons allemaal’. En dat deze kreet waarheid is, blijkt wel uit het feit dat zo’n 150 personen – heren en dames – de steek of hoedje gepast hebben en met veel plezier geposeerd hebben bij het speciale bord (zie fotoalbum op www.ploegers.nl).

steek past

Maar wie van hen laat het niet bij deze ene keer? Prinsenvereniging De Ploegers zoekt namelijk nieuwe leden voor het Gevolg. Mensen die het leuk vinden om de Prins en Adjudant te begeleiden en tijdens de Ploegersactiviteiten en carnaval samen met hen én natuurlijk de Liempdenaren een gezellig feestje te vieren. Organiseren van activiteiten hoeft als lid van het Gevolg niet meer. Graag komen wij in contact met Liempdenaren die dit zien zitten en van harte zeggen: ‘Ja, die steek past mij en die wil ik graag meerdere keren gaan dragen!’ Stuur je reactie naar Désiré van Laarhoven via voorzitter@ploegers.nl.