Begin januari vindt de kaartverkoop plaats van de Jeugdzittingsavonden en de Zittingsavonden in Ploegersland. De kaartverkoop van de Jeugdzittingsavonden is op woensdag 7 januari tussen 15.00 en 16.00 uur, locatie Klein Hoekje 2A in Liempde. Daarnaast vindt op maandag 12 januari de verkoop plaats van zowel kaarten voor de Jeugdzittingsavonden als voor de Zittingsavonden. Aanvang kaartverkoop om 20.00 uur bij De Punder, Dorpsstraat 37 in Liempde. Vanaf 19.00 uur is het café geopend.

poster JZA 2015 350x485

Het thema dit jaar van de Jeugdzittingsavonden is Circus-theater.

De Jeugdzittingsavonden vinden plaats op vrijdag 16 januari en zaterdag 17 januari en bieden een zeer gevarieerd programma met toneel, dans, live muziek en zingen, rap, breakdance, playback en diverse circus acts. Volledig gepresenteerd en uitgevoerd door Liempdse kinderen. Dit zijn de winnaars van het Ploegerrangfestival, maar ook ander jeugdig talent betreedt het podium. Uiteraard zijn ook Jeugdprinses Maxi, Jeugdadjudant Meike en de Jeugdraad aanwezig.
Kinderen die op de basisschool zitten kunnen een gratis kaart afhalen. Volwassenen en oudere kinderen betalen € 4,50 per persoon.