Tijd om het nieuwe jaar met een knallend feest te beginnen! Op vrijdag 9 januari van 20.30 uur tot 21.00 is de openbare receptie van Z.D.H. Prins Witte d’n Urste en Adjudant Toon. Iedereen die Zijne Doorluchtige Hoogheid, Adjudant en Gevolg wil feliciteren is van harte welkom in Ploegersresidentie Gasterij De Punder, Dorpsstraat 37. Daarna is het tijd om te feesten! En dat wordt niet zomaar een feest, integendeel: De Punder wordt omgebouwd tot een echte discotheek waar vanaf 20.30 alle danshits van de afgelopen 40 jaar voorbij komen!

Poster-9-januari A6
Hofkapel “De Kromploegers” trapt de avond af met een blok onvervalste danshits en jullie hoeven niet meer te stoppen met dansen tot diep in de nacht. Direct na de Hofkapel wordt het podium namelijk overgenomen door Duo Sugar & Spice en een echte Dance Classics DJ die afwisselend de rest van de avond de ene na de andere dance classic ten gehore zullen brengen. Daarnaast komt er nog een verrassende surprise act!! Hou je van toffe muziek, gezelligheid en dansen: 9 januari Disco Party vanaf 20.30 uur bij Discotheek De Punder!