Vrijdagavond 9 januari was de zaal van Gasterij de Punder om 20.30 uur geopend voor de receptie van Z.D.H. Prins de Witte d’n Urste en zijn Adjudant Toon. Tijdens deze receptie feliciteerden tientallen inwoners van Ploegersland, vrienden, kennissen en andere bekenden de prins, zijn adjudant Toon en hun talrijke gastgevolg met hun aanstelling om Ploegersland voor te gaan in deze feestelijke periode van het jaar.

Receptie.1

Na het overbrengen van de vele felicitaties en het nader kennismaken met de prins, adjudant en hun gevolg startte Hofkapel De Kromploegers met een muzikale opluistering van dit geheel. Geleidelijk aan veranderde de receptie in de aansluitende Discoparty. Direct bij binnenkomst van de zaal werd duidelijk dat deze avond ook in het teken stond van disco. Een aankleding met veel verschillende discoballen en fel gekleurde verlichting zorgde samen met de opzwepende discomuziek voor een ambiance die garant stond voor een zeer geslaagde avond.

 

Onder begeleiding van de formatie Sugar and Spice werden de eerste meezingers een feit en werd de dansvloer al snel gevonden. De meer dan succesvolle discoclassic DJ volgde en voelde de avond goed aan, waardoor de dansvloer als snel goed gevuld was.

Totaal onverwachts en ontstaan uit vriendschap met onze doorluchtige hoogheid Prins Witte d’n Urste kwamen de Dorini’s een spetterend optreden verzorgen waarmee de discoavond zijn toppunt bereikte.
Na nogmaals een optreden van band Sugar and Spice was het slotakkoord aan de DJ. Die zorgde voor een feestelijk discoslot. Prinsenvereniging de Ploegers heeft door veel inzet en steun wederom een zeer geslaagde en gezellige avond weten te organiseren voor de inwoners van Ploegersland en omstreken.

receptie.2