“Met de Blauw-Geelactie willen we de carnaval meer zichtbaar maken. Samen maken we er een kleurrijk Ploegersland van. Want met het blauw-geel laten we heel Liemt knallen!” Met deze woorden startten Prins Witte d’n Urste en Adjudant Toon op zaterdagochtend 17 januari de Blauw-Geel actie in Ploegersland. Zo kreeg deze zonnige zaterdagochtend nog meer kleur.

Bezoek aan Slagerij Willy Beerens 350x262

De COOP is dit jaar wederom hofleverancier. De Liempdse supermarkt heeft nu een blauw-geel accent en verkoopt een groot assortiment Blauw-Geel producten. Ploegers en Ploegerinnen kunnen hier terecht voor hoedjes, ballonnen, handschoenen, beenwarmers, pompons, dassen en boa’s. Alles natuurlijk in blauw-geel.

Blauw-Geel Etalageprijs
Prins Tuur introduceerde vier jaar terug de Blauw-Geel Etalageprijs. Prins Witte d’n Urste en Adjudant Toon zetten deze traditie voort.

De prins en zijn adjudant bezochten 35 winkels en bedrijven in Liempde om de Blauw-Geel Etalageprijs onder de aandacht te brengen. “Degene met de mooiste etalage wint de Blauw-geel Etalageprijs”, kondigde Prins Witte d’n Urste aan. Wat de Etalageprijs is, daarover zijn de prins en zijn adjudant erg geheimzinnig. “Het enige wat we er over willen zeggen is dat het een zeer ludieke prijs is.”
Veel ondernemers in Liempde zijn enthousiast over de oproep van Prins Witte d´n Urste. Het zou leuk zijn als ook alle Ploegers en Ploegerinnen hun huis versieren. Het blauw en geel maakt de huizen in Liempde prachtig en helemaal in carnavalsstijl. Ook nieuwsgierig wie de winnaar van de Blauw-Geel etalageprijs wordt? Kom dan naar de eerste carnavalsavond (vrijdag 13 februari) naar het Wapen van Liempde. Daar zal Z.D.H. Prins Witte d’n Urste de kleurrijke prijs uitreiken aan de winnaar.

 

Bezoek aan Bakkerij Van Eijndhoven 350x262Bezoek aan garage Van Oorschot 350x262