Gisteravond, donderdag 22 januari, hebben wij in onderling overleg de eerste Zittingsavond afgelast. Net voor aanvang van de avond werd Martien van den Biggelaar, bezoeker van deze Zittingsavond, onwel. Hij is direct door een aantal aanwezig EHBO-ers gereanimeerd en de AED van de Vlaswiek is gehaald. De direct gealarmeerde ambulance was snel ter plaatse en nam de reanimatie over. Tegen 20.30 uur is Martien naar het ziekenhuis vervoerd.

Vanochtend zijn wij door de familie geïnformeerd dat Martien afgelopen nacht is overleden.
Martien was een zeer markant persoon die het carnavalsvieren in het bloed zat en die De Ploegers een zeer warm hart toedroeg. Samen met zijn vrouw Mien ontving Martien 10 jaar geleden de Briljante Gouw Ploeg voor hun jarenlange zeer waardevolle en creatieve bijdrage aan de carnavalsoptocht in Ploegersland.

In overleg met de familie is afgesproken om de Zittingsavonden doorgang te laten vinden. De afgelaste Zittingsavond van donderdag wordt ingehaald op zondag 25 januari a.s. De avond vangt aan om 19.00 uur, zaal open om 18.30 uur.
Wij wensen zijn vrouw Mien en de families Van den Biggelaar en Kuppens heel veel sterkte toe met het dragen van het verlies van Martien.

 

Slachtofferhulp
Veel bezoekers gisteravond zijn getuige geweest van het reanimeren van Martien. We kunnen ons heel goed voorstellen dat dit veel impact heeft. Voor degene die daar behoefte aan heeft is in overleg met politie en de Geneeskundige Officier van Dienst slachtofferhulp beschikbaar en hebben we ook de huisarts in Liempde ingelicht. Slachtofferhulp is bereikbaar via www.slachtofferhulp.nl of 0900-0101.
Voor vragen kunt u ook altijd contact opnemen met Désiré van Laarhoven, voorzitter van Prinsenvereniging De Ploegers via voorzitter@ploegers.nl of op 0411-633149/06-83246226.