Op woensdag 25 februari 2015 zal Lars Jennissen groots gehuldigd worden door de Liempdse bevolking. Lars speelde de hoofdrol in de Nederlandse jeugdfilm ‘Alles Mag’ die vrijdagnacht in New York de internationale Emmy Award won in de categorie kinderfilms/-series. De huldiging start om 19.00 uur bij het Oude Raadhuis in Liempde. Na de huldiging is er gelegenheid om Lars te feliciteren in het nabij gelegen ’t Struifhuis. De film van regisseur Steven Wouterlood won in de categorie kinderfilms/-series. Lars Jennissen (14) speelt in de film de hoofdrol van Tygo. In de film over carnaval droomt de elfjarige Tygo ervan om bij de majorettes te gaan. De film is opgenomen in Sint-Oedenrode. Naast ‘Alles Mag’ was er ook een Canadese en een Duitse jeugdproductie genomineerd voor een Emmy, internationaal gezien de belangrijkste televisieprijs.

Alles Mag

Talent
Lars won in 2012 de verkiezing voor de Jeugdprins van Ploegersland en hierna schreef hij zich in bij een castingbureau. Hier werd hij direct uitgekozen om auditie te doen voor de film Alles Mag. En met succes! Voorafgaand hieraan trad hij meerdere malen op bij familiefeestjes. Ook in een promotiefilm bij Omroep Brabant voor het Streekfestival Het Groene Woud had hij als 8-jarige de hoofdrol.

 

Vlaggen & feliciteren
Woensdag 25 februari keert Lars terug uit New York. Om hem een feestelijk welkom te heten wordt iedereen in Liempde gevraagd om woensdag de vlag uit te steken. ’s Avonds zal hij met een Amerikaanse auto opgehaald worden en naar het Oude Raadhuis gereden worden, waar hij door zoveel mogelijk Liempdenaren welkom zal worden geheten. Na de huldiging zal Lars en zijn familie naar ’t Struifhuis (Raadhuisplein 4A) gaan, waar iedereen van harte welkom is om hem te feliciteren.