Het is Prinsenvereniging De Ploegers, zoals andere jaren, wederom gelukt om een geschikte kandidaat te vinden die Ploegersland voor zal gaan tijdens het carnavalsseizoen 2015-2016. Op zaterdag 24 oktober zal in het nieuwe Ploegerspaleis ‘Het Hof van Liempde’ bekend gemaakt worden wie de nieuwe Prins wordt. In zijn speurtocht naar de nieuwe koldervorst heeft de Geheimcommissie van de Prinsenvereniging uiteraard ook gebruik gemaakt van de vele namen die de Liempdse bevolking ingezonden heeft.
Tot 24 oktober geeft de Geheimcommissie wekelijks tips wie de nieuwe Prins wordt. Wie denkt te weten wie de nieuwe Prins wordt kan deze naam doorgeven en maakt kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden en een exclusieve Meet&Greet met de Prins en zijn Adjudant.

Foto tip 2

Tip twee
Naar aanleiding van de eerste tip heeft de Geheimcommissie al namen van een mogelijke nieuwe Prins door gekregen. Het is goed dat de Liempdse mensen er mee bezig zijn maar zou het zo makkelijk zijn om nu al te kunnen weten wie het wordt?
Tip twee brengt jullie zeker verder op weg:
Onze nieuwe Prins is een ondernemend iemand. Hij heeft hoge opleidingen met succes afgerond en heeft een glansrijke maatschappelijke carrière opgebouwd.

Uiteraard onder aan de ladder begonnen, maar dankzij zijn studies en zijn doorzettingsvermogen is hij opgeklommen tot iemand die de leiding heeft over een bedrijf met verschillende werknemers. Hij weet deze te enthousiasmeren, zodat ze graag voor hem door het vuur gaan. Een gave die hij in zijn rol als Prins ook zeker gaat gebruiken om heel Ploegersland tijdens Carnaval in beweging te krijgen.

 

Misschien denk je nu al te weten wie onze nieuwe Prins wordt, zo niet: blijf de komende weken opletten, want dan volgen er meer tips om dit mysterie op te lossen. Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op bovengenoemde prijzen. Wil je de tips nog eens terug lezen, kijk op www.ploegers.nl.