Het is Prinsenvereniging De Ploegers, zoals andere jaren, wederom gelukt om een geschikte kandidaat te vinden die Ploegersland voor zal gaan tijdens het carnavalsseizoen 2015-2016. Op zaterdag 24 oktober zal in het nieuwe Ploegerspaleis ‘Het Hof van Liempde’ bekend gemaakt worden wie de nieuwe Prins wordt. In zijn speurtocht naar de nieuwe koldervorst heeft de Geheimcommissie van de Prinsenvereniging uiteraard ook gebruik gemaakt van de vele namen die de Liempdse bevolking ingezonden heeft.
Tot 24 oktober geeft de Geheimcommissie wekelijks tips wie de nieuwe Prins wordt. Wie denkt te weten wie de nieuwe Prins wordt kan deze naam doorgeven en maakt kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden en een exclusieve Meet&Greet met de Prins en zijn Adjudant.

getraind lichaam

Tip drie
Ondanks dat we nog maar twee tips hebben gegeven, hebben we toch al enkele inzendingen ontvangen. Misschien dat deze derde tip jullie verder brengt om dit mysterie op te lossen.
Omdat Carnaval roofbouw pleegt op het lichaam van een Prins is de Geheimcommissie blij dat ze er in geslaagd is iemand te vinden die goed getraind en sportief is. Conditioneel zal hij deze dagen dus zeker goed door moeten kunnen komen. Hij heeft namelijk een voetbalcarrière gehad waar hij op een degelijk niveau gepresteerd heeft.

Na deze voetbalperiode is hij overgestapt op de wintersport. Het is gewoon indrukwekkend als je hem op de lange latten van een berg af ziet glijden. Maar Ploegersland, wees niet ongerust. Hij heeft beloofd pas na Carnaval weer te gaan, zodat we niet het risico lopen dat ons Gevolg hem met die dagen in een rolstoel op “sleeptouw” moet nemen.

 

 

Misschien denk je nu al te weten wie onze nieuwe Prins wordt, zo niet: blijf de komende weken opletten, want dan volgen er meer tips om dit mysterie op te lossen. Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op bovengenoemde prijzen. Wil je de tips nog eens terug lezen, kijk op www.ploegers.nl