Het is Prinsenvereniging De Ploegers, zoals andere jaren, wederom gelukt om een geschikte kandidaat te vinden die Ploegersland voor zal gaan tijdens het carnavalsseizoen 2015-2016. Op zaterdag 24 oktober zal in het nieuwe Ploegerspaleis ‘Het Hof van Liempde’ bekend gemaakt worden wie de nieuwe Prins wordt. In zijn speurtocht naar de nieuwe koldervorst heeft de Geheimcommissie van de Prinsenvereniging uiteraard ook gebruik gemaakt van de vele namen die de Liemtse bevolking ingezonden heeft.
Tot 24 oktober geeft de Geheimcommissie wekelijks tips wie de nieuwe Prins wordt. Wie denkt te weten wie de nieuwe Prins wordt kan deze naam doorgeven en maakt kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden en een exclusieve Meet & Greet met de Prins en zijn Adjudant.

gras Loesje

Tip vier:
De geruchtenstroom komt langzaam op gang in Ploegersland. De Geheimcommissie hoort links en rechts op feestjes en bijeenkomsten dat er al druk gespeculeerd wordt wie de nieuwe Prins wordt. Ook zijn er al verschillende namen ingezonden op onderstaand e-mailadres; maar zit de juiste naam erbij?

Het mooie van dit alles is in ieder geval dat er ook namen genoemd worden waarvan de Geheimcommissie vindt dat dit goede kandidaten zijn voor komende jaren, zodat de Liempdenaren steeds meer inbreng krijgen in het bepalen wie er nieuwe Prins van Ploegersland wordt. Iets waar Prinsenvereniging De Ploegers blij mee is!
Tip vier zal weer meer duidelijkheid geven: Onze nieuwe Prins heeft groene vingers. Hij is vaak in de tuin bezig en het gras moet er mooi strak bij liggen. Toch beseft hij terdege dat het gras bij de buurman er altijd groener uitziet!

 

Misschien denk je nu al te weten wie onze nieuwe Prins wordt, zo niet: blijf de komende weken opletten, want dan volgen er meer tips om dit mysterie op te lossen. Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op bovengenoemde prijzen. Wil je de tips nog eens terug lezen, kijk op www.ploegers.nl.