Wie wordt opvolger van Prinses Maxi? Op zondag 22 november 2015 vindt de Verkiezing Jeugdprins(es) van Ploegersland weer plaats. Wie wordt de opvolgster of opvolger van ZDH Prinses Maxi? Als jij leerling bent in groep 8 van “De Oversteek” of in Liempde woont en ergens anders in groep 8 zit, ben je welkom om mee te doen. Opgeven kan tot 1 oktober a.s.

Prinses Maxi

Als je mee wil doen met de verkiezing Jeugdprins(es), stuur dan vóór 1 oktober de volgende gegevens naar het e-mailadres jeugd@ploegers.nl  1. Je naam, adres en telefoon nummer 2. Een leuke pasfoto van jezelf (jpg bestand); 3. Een verhaaltje over wie je bent, wat je leuk vindt:, wat je hobby’s zijn en waarom je meedoet met de verkiezingen (100 à 150 woorden); 4. En een mp3 bestand van het nummer dat je gaat playbacken tijden de verkiezing met vermelding van artiest en titel van de song. Voor meer uitleg klik hier.

Op 1 oktober wordt gekeken naar het aantal inschrijvingen en kan er gekozen worden om te loten voor deelname. Iedere deelnemer aan de wedstrijd die niet wint of als Jeugdadjudant(e) wordt gekozen, is automatisch lid van de Jeugdraad 2015-2016. Meer informatie over de wedstrijd en deelname aan Jeugdraad in het algemeen vind je op de website www.ploegers.nl . Neem bij vragen contact op met Ingrid Saris van de Commissie Jeugdcarnaval van De Ploegers, tel. 06-11158698

 

Neem voor meer informatie over de verkiezing Jeugdprins/-prinses contact op met Ingrid Saris, Lid Commissie Jeugdcarnaval, 06-11158698 of jeugd@ploegers.nl .