Het is Prinsenvereniging De Ploegers, zoals andere jaren, wederom gelukt om een geschikte kandidaat te vinden die Ploegersland voor zal gaan tijdens het carnavalsseizoen 2015-2016. Op zaterdag 24 oktober zal in het nieuwe Ploegerspaleis ‘Het Hof van Liempde’ bekend gemaakt worden wie de nieuwe Prins wordt. In zijn speurtocht naar de nieuwe koldervorst heeft de Geheimcommissie van de Prinsenvereniging uiteraard ook gebruik gemaakt van de vele namen die de Liempdse bevolking ingezonden heeft.
Tot 24 oktober geeft de Geheimcommissie wekelijks tips wie de nieuwe Prins wordt. Wie denkt te weten wie de nieuwe Prins wordt kan deze naam doorgeven en maakt kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden en een exclusieve Meet & Greet met de Prins en zijn Adjudant.

dj minion

Tip vijf:
Tiësto, Armin van Buuren, Hardwell; misschien zeggen deze namen u iets.

Juist ja: alle drie wereldberoemde Dj’s uit Nederland die in hun vakgebied wereldberoemd geworden zijn en overal waar ze optreden volle stadions trekken. U zult vragen: wat heeft dat met onze nieuwe Prins te maken? Nou, een oude hobby van hem is plaatjes draaien en als hij daar serieus in door was “gedraaid” zou hij op dit moment ook wel eens zo’n ster kunnen zijn geweest. Gelukkig voor Ploegersland heeft hij andere keuzes gemaakt, maar het zou zomaar eens kunnen dat hij met carnaval in ons Ploegerspaleis ‘Het Hof van Liempde’ achter de knoppen van de discotheek gaat staan.

 

Misschien denk je nu al te weten wie onze nieuwe Prins wordt, zo niet: blijf de komende weken opletten, want dan volgen er meer tips om dit mysterie op te lossen. Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op bovengenoemde prijzen. Wil je de tips nog eens terug lezen, kijk op www.ploegers.nl