Het is Prinsenvereniging De Ploegers, zoals andere jaren, wederom gelukt om een geschikte kandidaat te vinden die Ploegersland voor zal gaan tijdens het carnavalsseizoen 2015-2016. Op zaterdag 24 oktober zal in het nieuwe Ploegerspaleis ‘Het Hof van Liempde’ bekend gemaakt worden wie de nieuwe Prins wordt. In zijn speurtocht naar de nieuwe koldervorst heeft de Geheimcommissie van de Prinsenvereniging uiteraard ook gebruik gemaakt van de vele namen die de Liempdse bevolking ingezonden heeft.
Tot 24 oktober geeft de Geheimcommissie wekelijks tips wie de nieuwe Prins wordt. Wie denkt te weten wie de nieuwe Prins wordt kan deze naam doorgeven en maakt kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden en een exclusieve Meet&Greet met de Prins en zijn Adjudant.

schoolrapport

Tip zes
In tip twee hebben we het o.a. gehad over de studies die onze nieuwe Prins gevolgd heeft. In tip zes wil de Geheimcommissie hier verder op ingaan.

Na zijn lagere school tijd heeft onze nieuwe Prins zijn uiterste best gedaan in het middelbaar onderwijs. Onder het motto goed werk heeft tijd nodig, heeft hij daar de tijd genomen om in het examenjaar met een goede puntenlijst thuis te komen. Vervolgens is hij jaren lang richting de Groenschool in Den Bosch gefietst om in onze Brabantse hoofdstad ook zijn diploma’s te halen. Het gevolg van al deze diploma’s heeft u dus in tip twee kunnen lezen.

 

Misschien denk je nu al te weten wie onze nieuwe Prins wordt, zo niet: blijf de komende weken opletten, want dan volgen er meer tips om dit mysterie op te lossen. Denk je te weten wie het is? Stuur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op bovengenoemde prijzen. Wil je de tips nog eens terug lezen, kijk op www.ploegers.nl