Er wordt flink gespeculeerd wie er a.s. zaterdag 24 oktober a.s. in Ploegerspaleis Hof van Liempde geïnstalleerd zal worden als nieuwe Prins van Ploegersland. De Geheimcommissie heeft vele inzendingen binnen gekregen waarbij sommige personen meerdere keren genoemd werden. De volgende namen zijn bij de Geheimcommissie ingediend: Maarten Termeer, René van de Ven, Edward Traa, Jos Sanders, Aimee de Windt, Dennis Verhoeven, Patrick van de Ven, Jurgen van Haaren, John Maas, Paul Saris, Eugène van Abeelen en Jos Saris. Allemaal namen die je aan bepaalde tips kunt linken, maar zit er eentje tussen waar álle tips naar verwijzen? Of is Liempde op een compleet dwaalspoor gebracht en wordt er geheel iemand anders uit de hoge hoed getoverd?

hoge hoed toveren

Nu je deze namen gelezen hebt en je weer aan het twijfelen geslagen bent, kun je nog tot vrijdag 23 oktober 24.00 uur een naam doorgeven en kans maken op een Meet & Greet met onze nieuwe Prins en Adjudant en twee kaartjes voor de Zittingsavonden.

Mocht je er helemaal niet meer uitkomen dan volgt hier de achtste en allerlaatste tip: kom a.s. zaterdag naar Ploegerspaleis Hof van Liempde. Prinsenvereniging De Ploegers neemt op deze openbare, vrij toegankelijke avond vanaf 20.30 uur afscheid van Prins Witte d’n Urste en Adjudant Toon, waarna in een spectaculair installatiespel de nieuwe Prins van Ploegersland en zijn Adjudant bekend gemaakt zullen worden. Een installatiespel dat in een compleet nieuwe setting gebracht wordt en waar alle toeschouwers zich in een waar theater wanen.

 

Denk je te weten wie het is? Stuur voor a.s. vrijdagavond 24.00 uur een e-mail naar redactie@ploegers.nl en maak kans op twee kaartjes voor de Zittingsavonden en een exclusieve Meet&Greet met de Prins en zijn Adjudant. Wil je de tips nog eens terug lezen, kijk op www.ploegers.nl.