AnoukvdBrand

Hoi, Ik ben Anouk van den Brand. Ik ben 11 jaar en geboren in Ploegersland. Ik turn 3x per week bij Dioscuri in Sint-Oederode. Ook speel ik sopraansaxofoon bij Be Cool, het opleidingsorkest van de fanfare. Ik doe mee met de verkiezing, omdat ik superveel van Carnaval vieren hou, en natuurlijk heel graag op de prinsenwagen wil staan.

 

 

 

Antje

Hallo allemaal, Ik ben Antje Saris. Mijn zusje heet Sofie en mijn grote zus heet Margo, ons pap en mam heten Paul en Ingrid. Mijn hobby’s zijn drummen, koken en bakken, maar ik vind het ook heel leuk om met vriendinnen lol te maken. Mijn sport is paardrijden. Dat doe ik als het mee zit 3x per week. Ik wil graag meedoen met deze verkiezing, omdat ik wel van een goed feestje hou samen met mijn vriendinnen!!

 

 

 

BartvanderPas

Hallo ik ben Bart van der Pas. Jullie vragen waarom ik mee wil doen? Oké! Dat zal ik jullie even vertellen. Ik ga al jaren naar het Ploegerrang. Niet om mee te doen maar gewoon om te kijken, dat was leuker dan meedoen dacht ik. Tot ons Manon 2 jaar geleden meedeed met de verkiezingen. Dat wil ik zelf ook wel! Maar ik had nog nooit op dat podium gestaan. Dus om te kijken of ik het op dat podium naar mijn zin had, deed ik afgelopen jaar mee met het Ploegerang. Samen met Luuk en Jurre deden wij een lied van Kuub. Met z’n 3e braken we de tent af en wonnen we de Vrolijke noot! Ik vond het zo leuk er was geen twijfel meer mogelijk…. Ik moet in de raad!!!

 

CasperdeMaeyer

Hoi ik ben Casper De Maeyer. Ik ben 11 jaar en heb 2 oudere broers en 2 hele lieve ouders. Heb 2 katten, Tijger en Loebas en mijn moeder is de eigenaar van kinderopvang Het Kleine Grut. Ik sport graag en doe dan vooral voetbal bij mijn club DVG. Ik ga graag op vakantie naar de bergen met het vliegtuig, boot of auto. Ik ben niet zo’n eter en heb een hekel aan vroeg naar bed gaan. Mijn hobby’s zijn voetballen en feesten. Mijn droom is: gekke feesten bouwen. Ik ben een echte Ploeger. Ik doe mee, want ik wil heel graag Jeugdprins worden of mee feesten met de Jeugdraad en alle andere Ploegers en Ploegerinnekes.

DaanStrik

Hallo ik ben Daan Strik. Ik ben 11 jaar, zit op voetbal en ik ga graag mountainbiken door de bossen. Waarom ik Prins wil worden? Nou… ik ben spontaan, grappig, praat graag en ik ben echt niet bang om op een podium te staan. Carnaval is de leukste tijd van het jaar iedereen is vrolijk, iedereen heeft plezier en iedereen kan dan helemaal uit z’n dak gaan. Maar het is natuurlijk ook het grootste verkleedpartijtje van het jaar. In groep 8 is het, het aller-leukst, want dan kan je Jeugdprins(es) worden. Als ik Prins word dan ga ik er samen met mijn Adjudant en Raad een geweldig gave Carnaval van maken met veel hossen en feesten. ALAAAAAAF!!!!!

 

 

DewiScheutjens

Hoi ik ben Dewi  Scheutjens. Ik ben 11 jaar en zit in groep 8B bij Meester Koen. Ik woon in Liempde en voetbal bij DVG  MD1. Mijn papa heet Frank, mijn mama heet Wendy en ik heb een zusje die Kiki heet. Mijn hobby’s zijn: voetballen, buitenspelen, met mijn zusje Kiki spelen en quad rijden. Ik doe mee met de verkiezing, omdat het me leuk lijkt om een Prinses te zijn en ik vind Carnaval erg leuk. ik ga altijd naar de Soos. Ik heb er erg veel zin in, maar vind het ook heel erg spannend om op zo’n groot podium te staan in mijn eentje. Ik ben bang dat ik iets verkeerd doe, maar ik ga gewoon mijn best doen en dan zal het zeker goed komen. tot dan.

 

 

EwanvZuijlen

Hallo ik ben Ewan van Zuijlen. Ik ben 11 jaar en zit op hockey. Ik vind het leuk om te kijken naar hockey en voetbal op televisie. Mijn hobby’s zijn hockey, lezen, zwemmen, computeren en voetbal. Ik lees graag boeken die zich vroeger afspeelden zoals de grijze jager. Verder vind ik het heel leuk om spelletjes te doen, maar ik kan niet tegen mijn verlies. Soms krijg ik een ontzettende lachbui. Ik wil graag meedoen, omdat ik echt een Carnavalsbeest ben en Carnaval het leukste feest is van allemaal! Het lijkt me leuk om in de Jeugdraad te zitten, Adjudant te worden en het allerliefst natuurlijk Prins!

 

 

Jurre Traa

Hoi, Ik ben Jurre Traa. Mijn allergrootste hobby is voetballen bij DVG. Ik speel in de D1. Mijn favoriete plek is spits. Ik train ook 1x per week de F4. Ook speel ik graag een potje tennis bij de Peppelieren. Verder heb ik het druk met afspreken met mijn vrienden en met school. Ik doe mee aan de verkiezing, omdat het mij kei leuk lijkt om een tijdje als prins Liempde onveilig te maken. Met z’n allen in de raad zitten en samen Carnaval te vieren is natuurlijk supergezellig, bovendien kan ik dan echt leren Carnavallen, want wij gaan altijd op vakantie tijdens de Carnaval…… Dus daarom doe ik mee aan de verkiezing!

 

 

LanaKreijveld

Hallo allemaal, ik ben Lana Kreijveld. Ik ben 11 jaar oud en zit in groep 8c bij juf Janneke. Ik hou heel erg van sporten. Zit op voetbal bij DVG in de MD1. Ook vind ik het gezellig om te kletsen met mijn vriendinnen en om samen te gaan zwemmen. Ik vind het altijd super gezellig in de Soos en luister thuis graag naar muziek. Ik vind het gezellig om met Carnaval met z’n allen een leuk feestje te kunnen bouwen . Ik hoef niet als Prinses voor deze Carnaval te worden gekozen, maar wil wel graag bij de Jeugdraad horen. Ik zeg Carnaval 2016: Alle remmen los!

 

LauravdDonk

Hallo ik ben Laura van de Donk. ik ben 12 jaar, heb een zusje: ze heet Iris en is 10 jaar. Ook heb ik een broertje: hij heet Guus en hij is 8 jaar. We hebben een hond hij heet Luno. Sinds 2014 zit ik op voetbal bij DVG, dit jaar bij de MD1. Ook vind ik het leuk om te tekenen. Ik doe mee met de Jeugdprins(es) verkiezingen, omdat je dan allemaal leuke dingen doet en dit de enige kans is om mee te doen. Ik hoor van kinderen die al mee hebben gedaan leuke reacties, dus dan moet je wel meedoen! Verder hoop ik gewoon op een ontzettende leuke Carnaval 2016 met jullie allemaal!

 

 

LoravRuremonde

Hallo ik ben Lora van Ruremonde. Ik ben 11 jaar en ik woon in Liempde. Ik heb een zus Fenne, die heeft vorig jaar in de Jeugdraad gezeten, ik was toen stik jaloers dat ik dat nog niet mee mocht doen. Mijn hobby’s zijn: Voetbal, Tina lezen, Gek doen, Acteren, Make-uppen en  dansen. Ik doe mee aan de verkiezingen voor de Jeugdprinses, omdat ik Carnaval het leukste feest van het jaar vind en het lijkt me sowieso heel leuk om in de Jeugdraad te zitten. Winnen is voor mij niet zo belangrijk. Het lijkt me echt heel leuk en gezellig om met zo’n leuk gezelschap een paar dagen op stap te gaan! Ik wacht hier al heel lang op en nu kan het ein-de-lijk! Dit is de eerste en laatste keer dat ik mee kan doen, dus waarom niet?

 

 

Lotte vd Heuvel

Hallo, Ik ben Lotte van den Heuvel. Ik ben 12 jaar en zit in groep 8c bij juf Janneke. Mijn vader heet Johan hij speelt bariton bij de fanfare en bij hofkapel de Kromploegers. Mijn moeder heet Gerardi en mijn broer heet Jorn(14). Mijn hobby’s zijn hockeyen bij HCL ik zit in de MD1 en turnen doe ik ook heel graag, dit doe ik 2x in de week bij Dioscuri in Sint-Oedenrode. Ik doe mee aan de Jeugdprins(es) verkiezing omdat ik Carnaval echt superleuk vind en ik hou van gezelligheid. Daarom zou ik graag Jeugdprinses willen worden, maar in de Jeugdraad zitten lijkt mij sowieso ook supergaaf! Alaaf!!

LuukvdSandeJPG

Ik ben Luuk van de Sande. Ik ben 11 jaar en zit bij juf Janneke in de klas. Mijn grote hobby is paardrijden. Met mijn pony Fabiola rijd ik in de klasse CL1. Naast het paardrijden doe ik ook aan judo. Dit is samen goed te combineren. Ik spreek daarnaast ook nog veel af met mijn vriendjes. Ik wil graag lid worden van de Jeugdraad, maar ook graag Jeugdprins van Ploegersland zijn. Mijn broers hebben ook allebei meegedaan met de verkiezing en vonden het erg leuk. Dit wil ik dus ook niet missen. Mijn grote voorbeeld is Prins Koenie. We gaan er een mooie Carnaval van maken.

 

 

MariekeTimmermans

Hallo, ik ben Marieke Timmermans. Ik ben 11 jaar en zit in groep 8a bij meester Rick. Mijn hobby’s zijn zingen en plezier maken! Ik heb daarnaast ook nog een hobby, dat is hockeyen. Ik hockey al ongeveer 6 jaar! Verder houd ik ook heel veel van katten en honden! Ik doe mee, omdat het me een leuke ervaring lijkt en zo’n kans krijg je maar een keer in je leven!

 

 

 

Marijn van Dongen

Hoi allemaal, ik zal me even voorstellen. Ik ben Marijn van Dongen, ben 11 jaar zit in groep 8A. Ik heb heel veel hobby’s zoals: vissen, drummen, tennis en hockey. Ook vind ik het heel leuk om met mijn oom met de roofvogel te jagen. Dan lopen we lekker heel de dag samen over het veld. Ik ben echt heel veel buiten en ik heb daardoor ook heel veel schrammen, blauwe plekken en natuurlijk ook veel littekens. Ik ben zo’n beetje overal afgevallen waar je af kunt vallen. Mijn lievelingseten is lasagne en mijn lievelingskleur is oranje. Ik heb elk jaar meegedaan met Ploegerrang en nu ook natuurlijk met de Prins(es) verkiezing. Ik doe dit, omdat ik de Ploegerrang en Carnaval zo leuk vind en als je zo kijkt naar al die Prinsen en Prinsessen de laatste jaren, dan denk ik bij mezelf dat wil ik ook. Maar ook heb ik al 2 keer afgekeken bij mijn zussen, ze hadden er zo veel lol in en toen zei ik: dat wil ik ook!!!!! Ik heb er nu al heel veel zin in, alaaf

MeesvanAbeelen

Hoi, ik ben Mees van Abeelen. Ik ben 11 jaar en mijn grootste hobby is turnen. Ik train 9 uur in de week bij Tabitta. Ik hou van gezelligheid en spreek daarom ook regelmatig af met mijn vriendinnen. Feesten vind ik kei leuk, dus daarom heb ik nu al zin in de Carnaval. Het lijkt mij heel stoer om als Prinses of gevolg op de Prinsenwagen te staan met de Carnaval. Alaaf!!!

 

 

 

 

MetteHensen

Hoi ik ben Mette Hensen. Ik ben 11 jaar en zit in groep 8c bij juf Janneke. De dingen die ik leuk vind zijn: hockey wedstrijden spelen, tekenen, skeeleren en Donald Duck lezen. Waarom ik Prinses wil worden? Omdat ik veel van feestjes houd en graag veel mensen om me heen heb die het naar hun zin hebben op feestjes. Ik doe mee aan de verkiezingen want ik houd van gezelligheid en doe graag samen met mijn leeftijdsgenoten leuke dingen. Het lijkt me een eer om Prinses van Liempt te worden. Ik zal zorgen voor een gigantisch knallend Carnaval en zoals jullie weten: alaaf!

 

SebasvdBiggelaar

Hallo, ik ben Sebas van den Biggelaar. Ik ben geboren en getogen Liempdenaar. Ik woon samen met mijn pap, mam en 3 broers in de Bergstraat. Ik vind hockey leuk en dat is mijn sport sinds mijn achtste. Ik skeeler graag en hou erg van fietsen en zwemmen. Ik vind spruiten echt smerig maar ben dol op lasagne en friet. We hebben thuis een heel lief klein hondje Edy. Maar genoeg over mij, nu ga ik vertellen waarom ik graag Prins wil worden. Ik doe mee met de Jeugdprins(es) verkiezing, omdat dit maar 1 jaar mogelijk is en het lijkt me heel gezellig en bijzonder om mee te maken. Verder wil ik over 25 jaar als zoon van prinses Nicolette van de Prinsessenclub van nu, na vele beëdigde prinsessen weer de allereerste prins worden.

TijnSwinkels

Hoi, Ik zal jullie eens even vertellen wie ik ben: ik ben Tijn Swinkels. Ik ben 11 jaar en woon nu 8 jaar in Liemt. Bijna 26 uur per week zit ik op school bij meester Rik. De rest van de tijd vind ik het leuk om buiten te spelen, te crossen met m’n fiets, af te spreken met vriendjes en veel plezier te maken. Mijn sport is voetbal, daar ben ik fanatiek in. Ik wil graag Prins worden, omdat het me heel leuk lijkt om Carnaval te vieren als Prins. Feesten vind ik altijd al leuk en zeker met Carnaval!! Bovendien wil ik graag dit jaar niet zelf hoeven te lopen of te trappen bij de optocht!

TomvdHeijden

Hoi, Ik ben Tom van der Heijden. Ik ben 11 jaar en mijn hobby is voetballen, thuis en bij de club vind ik het super leuk. Mijn ander hobby is natuurlijk Carnaval vieren. Ik heb Carnaval altijd al leuk gevonden, maar vorig jaar heb ik het een keer van een hele andere kant gezien, omdat mijn vader toen Prins Witte d’n Urste was. Sinds ik naar de Soos kan vind ik Carnaval nog leuker. En ik dacht dat Carnaval niet leuker kon worden, maar blijkbaar dus wel. Ik vind Carnaval echt super leuk en ik hoop dan ook echt dat ik voor 2015/2016 Jeugdprins Carnaval kan worden.