IMG_5425

Klik op foto voor vergroting

Donderdagavond 28 januari hebben de kinderen van JAS voor ZDH Prins Primus en zijn Adjudant Johan een modeshow opgevoerd van zelfgemaakte carnavalskleding. Geïnspireerd door merken als Prada, Gucci, Versace, Armani en D&G waren de mooiste creaties te zien. De ontwerpers lieten zien de laatste modetrends goed te kennen en dat er in carnavalskleding een enorm variatie aan keuze is. Je kunt alle kanten op. Lange jurken zijn weer helemaal terug, maar kleine jurkjes ook. Houd je van een wat sportievere stijl dan kies je voor een broek of een chique broekpak. Grijs maakt in ieder geval een enorme comeback, maar kleur is everywhere. De materialen zijn superrijk en zien er kostbaar uit. Fluweel en brokaat zijn dé sterren van deze carnaval. Hoge hakken mag je vervangen door sportieve gympen of zelfs platte schoenen.