De afgelopen dagen zijn ZDH Prins Primus en Adjudant Johan op promotietour geweest voor de Blauw-Geel actie in Ploegersland. Sinds een aantal jaren is Prinsenvereniging De Ploegers actief om Liempde met carnaval blauw-geel te kleuren. De vele positieve reacties alsmede de stijgende verkoop van de blauw-gele artikelen en vlaggen die hier het gevolg van zijn, ondersteunt de gedachte van Prinsenvereniging De Ploegers dat Liempde deze actie waardeert.

IMG_5497

Klik op foto voor vergroting

Aanhakend op deze actie introduceerde Oud-Prins Tuur introduceerde de Blauw-Geel etalageprijs. Sindsdien geeft een flink aantal ondernemers in Liempde enthousiast gehoor aan de oproep om de etalage/winkelruit/gevel met blauw-gele items te versieren in de weken voor en vooral tijdens de week van Carnaval. Ook dit jaar geven Prins Primus en Adjudant Johan hier een vervolg aan.