Ook dit jaar is het Prinsenvereniging de Ploegers gelukt om een nieuwe Prins en Adjudant te vinden die Ploegersland zullen gaan regeren in het komende carnavalsseizoen. Ze zijn er al bijna klaar voor en staan te trappelen om een jaar lang de scepter over Ploegersland te mogen zwaaien.

Op zaterdag 21 oktober om 20:30 uur nemen we in Ploegerspaleis het Hof eerst afscheid van Prins Populus I&II en zal vervolgens de nieuwe Prins geïnstalleerd worden. Iedereen is van harte welkom om deze avond te bezoeken! Misschien is de nieuwe Prins wel uw broer, buurman, goede vriend of vage kennis… Komt het zien!!

Nieuw dit jaar is dat de receptie voor de Prins op zondag 22 oktober van 15:11 tot 18:11 zal zijn. Heel Ploegersland is dan van harte welkom om de nieuwe Prins en zijn Adjudant te komen feliciteren!

Tot zaterdag 21 oktober zal de geheimcommissie van de Ploegers iedere week een tip geven die tot de juiste naam van de nieuwe Prins kan leiden. Denkt u te weten wie de nieuwe kandidaat is kunt u dit kenbaar maken bij redactie@ploegers.nl. Onder de goede inzendingen worden 2 kaarten voor de Zittingsavonden verloot.

Tip 1  

Naalden daar is deze vorst niet bang voor. Hij heeft er ook geen last van, al heeft hij er wel mee te maken. Achteraf blijft hij er wel fit onder. Wat voor naalden? Tja….