Het is alweer september en dat betekent dat de nieuwe Prins van Ploegersland in het diepste geheim staat te trappelen om zich bekend te maken aan zijn onderdanen. Op zaterdag 27 oktober zal hij geïnstalleerd worden in Ploegerspaleis het Hof van Liempde. Ook dit jaar zal de Geheimcommissie van Stichting de Ploegers in de weken voorafgaand aan deze installatie weer enkele tips geven over de identiteit van de nieuwe Prins. Denkt u te weten wie de nieuwe Prins zal worden stuur uw oplossing dan in naar voorzitter@ploegers.nl en maak kans op 2 kaarten voor de Zittingsavonden op 7, 8 en 9 februari 2019.

Tip 1

Een nieuw seizoen, een nieuwe Prins. En wie het dit jaar wordt? Als je het weet mag je het zeggen. Dan stuur je je antwoord in en maak je kans op een mooie prijs. Het is ook dit jaar weer een echte Liempdenaar. Betrokken, nuchter, met beide benen op de grond. Vol energie en klaar voor een jaar vol met carnavals-activiteiten. Komt dat even goed uit.