Het is alweer september en dat betekent dat de nieuwe Prins van Ploegersland in het diepste geheim staat te trappelen om zich bekend te maken aan zijn onderdanen. Op zaterdag 27 oktober zal hij geïnstalleerd worden in Ploegerspaleis het Hof van Liempde. Ook dit jaar zal de Geheimcommissie van Stichting de Ploegers in de weken voorafgaand aan deze installatie weer enkele tips geven over de identiteit van de nieuwe Prins. Denkt u te weten wie de nieuwe Prins zal worden stuur uw oplossing dan in naar voorzitter@ploegers.nl en maak kans op 2 kaarten voor de Zittingsavonden op 7, 8 en 9 februari 2019.

Tip 2 Prins van Ploegersland
We krijgen dit seizoen een Prins die zijn eigen koers zal gaan varen, dat heeft hij beloofd. Met een Adjudant die daar ook alles van weet. Die zijn Prins met raad en daad bij zal staan. En hem overal bij zal helpen. Alhoewel taal niet zijn sterkste kant is. Want is het nu het schip vaarde uit, voer uit of voerde uit?