Vanaf heden is het mogelijk om u in te schrijven voor de optocht.

Op zondag 3 maart 2019 organiseert stichting ‘De Ploegers” uit Liempde wederom de jaarlijkse Carnavalsoptocht. Het motto van Z.D.H. Prins Joost d’n Echte luidt: In Liemt gao g’t vanêiges!. Deze spreuk en alle actuele gebeurtenissen in binnen- en buitenland zullen er voor zorgen dat het publiek de meest originele en verrassende creaties kan aanschouwen.

Iedereen kan meedoen aan de optocht, door zich tijdig in te schrijven. Deelname is mogelijk in de navolgende categorieën:

– Loopgroepen junioren tot 4 personen.
– Loopgroepen junioren meer dan 4 personen.
– Loopgroepen senioren tot 4 personen.
– Loopgroepen senioren meer dan 4 personen.
– Wagens.

Inschrijven kan tot en met  21 februari 2019. Voor nadere informatie of voor een inschrijfformulier kunt u terecht bij Mark van der Eerden – 06-25 09 28 29, of via de mail optochtploegersland@gmail.com . U kunt ook rechtstreeks inschrijven via de website van de Ploegers door hier te klikken: www.ploegers.nl