Op zondag 10 november 2019 staat de verkiezing voor een nieuwe Jeugdprins(es) van Ploegersland op het programma. Als jij leerling bent in groep 8 van Basisschool De Oversteek of in Liempde woont en ergens anders in groep 8 zit, ben je welkom om mee te doen. Geef je op voor 3 oktober. Iedere deelnemer aan de wedstrijd die niet wint of als adjudant(e) wordt gekozen, is automatisch lid van de Jeugdraad 2019-2020.

Als je mee wil doen met de verkiezing Jeugdprins(es), moet je je vóór 3 oktober aanmelden via jeugd@ploegers.nl. Je aanmelding is alléén geldig als alle informatie binnen is. Dat wil zeggen: 1. Je naam, adres en telefoon nummer 2. Een leuke pasfoto van jezelf. 3. Een verhaaltje over wie je bent, wat je leuk vindt, wat je hobby’s zijn en waarom je meedoet met de verkiezingen. 4. Een mp3-bestand van het nummer dat je gaat playbacken tijdens de verkiezing met vermelding van artiest en titel van de song. Geef je snel op want Vol=Vol. Wil je graag mee doen? Lees dan de uitgebreide informatie via deze link nog een keer goed door.

Bijdrage

De kosten bedragen € 20 per kind, Die bijdrage vragen wij om het hele carnavalsseizoen te kunnen bekostigen. Natuurlijk kan de Verkiezing Jeugdprins(es), het Ploegerrangfestival, de Jeugdzittingsavonden en uiteraard Carnaval niet doorgaan zonder dat de Jeugdprins(es), Adjudant(e) en de voltallige Jeugdraad hierbij aanwezig zijn.

Infoavond

Voordat alle activiteiten starten wordt tijdens een infoavond uitgelegd hoe het carnavalsseizoen eruit ziet en wat van de Jeugdprins(es), Jeugdadjudant(e) en Jeugdraad wordt verwacht. Deze wordt gehouden op woensdag 9 oktober om 19:30 uur in Ploegerspaleis Het Hof (Nieuwstraat 43, Liempde).