Op zaterdag 2 november wordt de nieuwe Prins van Ploegersland geïnstalleerd. Deze prins gaat de scepter zwaaien over het seizoen 2019-2020. Alweer het 53e seizoen van Prinsenvereniging De Ploegers. De receptie voor de nieuwe Prins en zijn Adjudant vindt de dag na de installatie plaats, dus zondag 3 november. Zowel de installatie als de receptie vinden plaats in Ploegerspaleis Het Hof, Nieuwstraat 43 in Liempde. Iedereen is van harte welkom op beide activiteiten.

Maar eerst neemt Prinsenvereniging De Ploegers op 2 november afscheid van Prins Joost d’n Echte en Adjudant Tom. De avond begint om 20.30 uur. Als Joost Schepens de ‘proeve van bekwaamheid’ met goed resultaat aflegt, zal hij worden opgenomen in het Gilde van de Oud-Prinsen. Hierna volgt een installatiespel waarbij de nieuwe Prins en zijn Adjudant bekend worden gemaakt. Dit zal rond 22.30 uur zijn. Nieuwsgierig wie dit jaar de Prins is? Kom dan naar Het Hof voor een gezellige avond.

Zondag receptie

De dag na de installatie van de nieuwe Prins en Adjudant is er direct gelegenheid om hen te feliciteren tijdens de openbare receptie. Dit wordt een gezellige middag bij Het Hof met voor nu nog een verrassend stel als ‘feestpaar’. Houd de website en Facebookpagina van De Ploegers op zaterdagavond in de gaten om te weten wie de nieuwe Prins en Adjudant worden! De receptie begint om 15.11 uur en duurt tot 18.11 uur.