Afgelopen vrijdag was de eerste Uitzending van Troost T.V. Een initiatief vanuit Prinsenvereniging De Ploegers en Pol Jansen van het Brabants Centrum om iedereen in Ploegersland en omstreken wat vertier te bieden tijdens de #stayhome #blijfgezond #corona periode waarin we momenteel verkeren. Voorlopig is er iedere twee weken op vrijdag om 20:00 uur een uitzending die je kunt volgen via de FB-pagina en het YouTube kanaal van het Brabants Centrum. De eerstvolgende uitzending is op vrijdag 8 mei.
Troost T.V. biedt filmopnames uit het rijke archief van De Ploegers. Heb je zelf sketches of optredens uit Zittingsavonden, Ploegerrang-middagen of andere activiteiten die je graag nog eens terug zou willen zien? Stuur dan een bericht naar voorzitter@ploegers.nl Wij willen het Brabants Centrum Boxtel graag danken voor de mogelijkheid om Troost T.V. via hun kanalen uit te kunnen zenden. Samen maken we het waar!
Bekijk hier de 1e uitzending via het YouTube-kanaal van Brabants Centrum: https://youtu.be/U2QhJ2kXqh8