Oeteldonk (Den Bosch) heeft het, Mestreech (Maastricht) heeft het, en ook Ploegersland. Een officiële opening van het carnavalsseizoen op 11-11. De meest carnavaleske datum van het jaar! Elluf Elluf Liemt: een jaarlijks terugkerend evenement om alvast stevig in de carnavalstemming te komen. Georganiseerd door carnavalszotten, voor carnavalszotten.

Onbeperkt genieten

Stiekem hadden wij gehoopt dat op de elfde van de elfde de wereld weer open zou zijn en vrij van de coronamaatregelen. Maar helaas zijn we nog niet zover. Carnaval is een feest waarbij iedereen gelijk is en iedereen welkom. Carnaval is vooral ook onbezorgd en onbeperkt genieten. We zijn op de goede weg en zijn hoopvol dat we in 2022 weer als vanouds los kunnen gaan. De organisatie van Elluf Elluf Liemt wil zich hier maximaal op richten en kiest er daarom voor geen Elluf Elluf Liemt met voorwaarden te organiseren dit jaar. We zien jullie graag met Carnaval en zullen op de elfde van de elfde 2022 weer terug zijn met een nieuwe editie.