We begonnen het carnavalsseizoen 2021-2022 nog geweldig. Met de installatie en receptie van Z.D.H. Prins Robert d’n Urste en de verkiezing van H.D.H. Saarie Bombarie tot Jeugdprinses gingen we weer richting ‘normaal’. Wat een genot! 

Niet lang daarna werden de maatregelen echter weer strenger, tot aan de lockdown waarin we nu wederom zitten. Het gevolg is dat de voorbereidingen voor zowel de jeugdzittingsavonden als de zittingsavonden al even stil liggen. Juist in deze periode waarin normaal gesproken volop geoefend wordt op danspasjes, nieuwe muziek wordt ingestudeerd en toneelstukken worden gerepeteerd is dat nu niet mogelijk. 

Wanneer mogen we weer? In het gunstigste geval vanaf 14 januari, maar niemand heeft een glazen bol. Ook in dat meest positieve scenario is er te weinig tijd. Te weinig repetitietijd om de dansen, toneelstukken, muzieknummers en andere acts van het podium te laten knallen met een kwaliteit zoals jullie dat van ons gewend zijn. We moeten jullie dan ook helaas mededelen dat de jeugdzittingsavonden, zittingsavonden en seniorenmiddag in 2022 niet doorgaan. Over de optocht nemen we over 2 weken een besluit. 

We laten ons natuurlijk niet onderploegen en met het motto: ‘na regen komt zonneschijn’ kijken we ernaar uit om jullie allemaal weer live in goede gezondheid te kunnen zien. Zodat we de spreuk ‘Liemt, we meuge wir los!’ echt kunnen uitvoeren!