Hoezo niks te doen met Carnaval in Ploegersland? Kom op Carnavalszondag naar Het Wapen en je gaat het mee maken!

GAOS presenteert in samenwerking met de Jeugdcommissie van De Ploegers en de “Bende van Twijfel” GAOS op z’n ‘s Zondags. Alle activiteiten zijn bij Het Wapen van Liempde.

We treden nog niet in details maar durven nu al te garanderen dat het een Gaotisch leuk Leutfestijn wordt voor jong en oud. De rechtgeaarde Ploegers en Ploegerinnen zullen dit zeker niet willen missen.

De presentatie van deze dag is in handen van twee wel zéér speciale gasten waarvan we de namen nu nog even geheim houden.

11 over ½ 11

We beginnen de zondag met een Illegale Kolderzitting neergezet door de “de Bende van Twijfel”, een illuster gezelschap gespecialiseerd in plagiaat.

Gin zitting wel Kolder. ’t Is zund want ’t ha hendig gekund!

Motto: Wilde oew ei kwèt dan kunde oew ei kwèt.

11 over 14.00

In de middag is het podium voor HDH Prinses Saarie Bombarie, Adjudant Tess, de Jeugdraad en Partyploegers. Als de Prinses aanwezig is, is er de Prinsenwagen natuurlijk ook. Wat er verder voor de jeugd op het programma staat is nog een verassing en zal later nog bekend gemaakt worden

11 over ??.??

Drie Uurkes Achteraf maar dan anders. Een avond waar alle ingrediënten van Carnaval zullen worden voorgeschoteld. Wat die ingrediënten zijn? Laat je verassen!

Met een GAOTISCH ALAAF