Een nieuw carnavalsseizoen met een bekend gezicht. Op zaterdag 15 oktober 2022 is in Ploegersland Prins Robert d’n Twidde (Keer) geïnstalleerd. Vorig jaar vol enthousiasme begonnen aan een nieuw seizoen maar helaas was Corona al snel een spelbreker en werden alle activiteiten afgelast. Daarom een nieuwe start met daarbij een nieuwe spreuk: “Liemt, we zên ’t nog nie verleerd!”

Prins Robert d’n Twidde (Keer) heet in het dagelijks leven Robert Urlings en is getrouwd met Sanne Urlings-van Erp. Samen hebben zij dochter Novi van 1 jaar oud en wonen ze al enkele jaren aan de Hogenbergseweg in Liempde. In het dagelijks leven werkt Robert bij We Fabricate in Best als Global Purchasing Manager.  Sanne is verpleegkundige op de MDL afdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

Zij worden ook dit seizoen weer bijgestaan door Adjudant Rick Bekkers, een geboren en getogen Ploeger. Rick zijn passie is auto’s en hij werkt al sinds hij zijn opleiding afgerond heeft bij Garage Wim Vullings in Liempde.

Samen gaan zij er komend jaar weer een ouderwets gezellig carnavalsseizoen van maken en gaan zij heel Ploegersland laten zien dat ze carnaval vieren inderdaad nog niet verleerd zijn.

Meer informatie en de activiteiten voor komend seizoen staan op de website www.ploegers.nl