Elluf Elluf Liemthet jaarlijks terugkerendefeest om alvast stevig in de carnavalstemming te komen. Door carnavalszotten, voor carnavalszotten. En ook dit jaar weer in samenwerking met café De Durpsherberg. De eerste 111 bezoekers ontvangen de inmiddels traditionele Elluf Elluf pin. Voor de juiste feeststemming zorgen Feestzanger Olaf en DJ Double A.

Sinds 2017 viert Liempde op 11-11 ouwerwets Elluf Elluf. Het is alweer de vijfde editie, een lustrum dus. In de visie van Elluf Elluf Liemt hoeft carnaval vieren niet zo moeilijk te zijn. Trek je carnavalskloffie uit de mottenballen, nodig Feestzanger Olaf uit en vraag DJ Double A een carnavalshit van vroeger af te wisselen met een hit van nu en je hebt al een geweldig feestje. Lekker laagdrempelig voor jong en oud. Dus trek op 11-11 je carnavalspak aan of kleed je in de blauw-gele kleuren van Ploegersland en kom gezellig naar de Durpsherberg. Mocht je nog twijfelen, de Durpsherberg heeft deze avond een speciale Elluf Elluf aanbieding 11 halen, 10 betalen.

Klokslag 23.11 uur zal de Elluf Elluf klok weer worden geactiveerd en kan het echte aftellen naar carnaval beginnen. De klok krijgt zoals elk jaar een prominente plek in het centrum van Liempde zodat iedereen kan zien hoe lang het nog duurt tot carnaval echt start.

Elluf Elluf Liemt, een blijvertje

Dit jaar valt 11-11 op een zaterdag. Een ideale dag voor een (carnavals)feestje. Maar de organisatie heeft de overtuiging dat Elluf Elluf Liemt een blijvertje is. En dat is de eerste stap om de traditie Elluf Elluf Liemt vast te houden. Je vol overtuiging overgeven aan carnaval! Dus noteer alvast in je agenda voor de komende jaren:

Maandag 11-11-2024

Dinsdag 11-11-2025 etc.

Word lid van de Facebook-pagina https://www.facebook.com/EllufEllufLiemt/en blijf zo op de hoogte van alle nieuwtjes over Elluf Elluf Liemt.