Ook dit jaar organiseert GAOS – gilde van oud-adjudanten – met Dolle Dinsdag weer Drie Uurkes Achteraf. Samen met Prins Jurgen, Adjudant Han, Het Gevolg en de Kromploegers “laoten we t hier in Liemt nog enne keer geweldig klinken”. We gaan een feestje bouwen dat klinkt als een klok om Carnaval 2024 waardig af te sluiten. 

Bij binnenkomst is er voor iedere bezoeker een GAOTISCHE verassing. Ook hebben we weer een geweldige kandidaat voor de Schimmelpenning. Alle ingrediënten voor een avond vol muzikale leut en gein zijn aanwezig.

Op de eieren bij Ruud en Mitch
En de Ploegers en Ploegerinnen die het tot het einde volhouden, worden na de Ploegverbranding door Ruud en Mitch weer getrakteerd op een lekker gebakken eitje.

Drie Uurkes Achteraf vindt plaats in het clubhuis van GAOS, ‘t Wapen van Liempde. Dit wil je niet missen dus zorg dat je erbij bent!

Alaaf en met GAOTISCHE Groet, tot ziens op Dolle Dinsdag.