Zondag 25 november gaat het dan ook echt van start voor onze jeugdige Ploegers. In Ploegersresidentie De Punder (Dorpstraat 37) zal dan vanaf 13.30 uur de verkiezing van de Jeugdprins(es) 2012-2013 plaatsvinden. Wie gaat samen met Z.D.H. Prins Lars d’n Urste de scepter zwaaien over Ploegersland.

 

Scepter Jeugd

Dit jaar hebben zich dertien kandidaatjes aangemeld. Kijk onder Ploegertjes-Jeugdraad want daar stellen zij zich voor! In een leuke en ludieke verkiezing gaan deze kanjers uitmaken wie dit jaar deze eervolle jeugdtitel gaat krijgen. De verkiezing bestaat uit 3 onderdelen. De kandidaten moeten hun grootste blunder vertellen en een playback act neerzetten. En natuurlijk niet te vergeten, vertellen waarom hij/zij graag Jeugdprins(es) van Ploegersland wil worden. Een deskundige jury heeft de moeilijke taak om te beoordelen wie de nieuwe Jeugdprins(es) gaat worden. Nadat de jury de winnaar bekend heeft gemaakt wordt deze samen met de Jeugdraad officieel geïnstalleerd. Er kan er maar één de winnaar zijn. Maar voor alles geldt: ’n Fist is gin fist, as gullie nie bent gewist!’

 

De kandidaten die dit jaar aan de verkiezing deelnemen zijn: Niels van Laarhoven, Renske van Krieken, Aniek Schellekens, Nina Megens, Tessa van der Vleuten, Stijn Knoops, Jessie van de Laak, Sjors van Nunen, Maud Swinkels, Lars Jennissen, Maik van Abeelen, Sophie Coolen en Janne van Dongen. 

Wie van hen wordt de opvolger van H.D.H. Prinses Martje. Ook benieuwd? Kom dan zondag 25 november naar de Ploegersresidentie. De zaal gaat open om 13.00 uur. Aanvang van de Verkiezing is 13.30 uur.