Op zondag 16 december organiseert Prinsenvereniging De Ploegers het jaarlijks terugkerende PloegerRangFestival. Alle Ploegertjes van groep 3 tot en met 8 mogen hun zang, dans, playback, cabaret acts op het Ploegerspodium laten zien! Hoeveel er acts er dit jaar zijn is nog niet bekend, maar de eerste inschrijvingen waren twee maanden geleden al binnen. Inschrijven kan nog tot en met 9 december.

PRF 2011.5

Jeugdprins Z.D.H Prins Larske en zijn Adjudant Maik zullen samen met de Jeugdraad hoogstpersoonlijk aanwezig zijn. Een deskundige jury heeft de moeilijke taak om de beste acts te selecteren voor de officiële Jeugdzittingsavonden van 11 en 12 januari 2013. Sinds een aantal jaren mag ook de winnaar van de “Vrolijke Noot” zijn of haar kunsten laten zien op deze Jeugdzittingsavonden. De Vrolijke Noot wordt toegekend door Z.D.H. Prins Lars d’n Urste en zijn Adjudant Piet. Deze prijs gaat naar het meest carnavaleske nummer van de middag.

Kom dus gezellig kijken en bovenal genieten van dit spektakel!! Het Ploegerrangfestival vindt plaats in “Ploegers Residentie de Punder” te Liempde en begint om 13.30 uur. De zaal is open vanaf 13.00 uur en toegang is zoals altijd gratis. 

PRF 2011.6