Op Carnavalsmaandag 11 februari 2013 vindt bij het Wapen van Liempde de jongerenavond Chilll plaats. Deze avond is voor bedoeld voor de jeugd van de middelbare school (vanaf 12 jaar) en is alcohol- en rookvrij. Eén van de hoogtepunten van deze avond zal een optreden van Jeronimo Music zijn. Jeronimo Music is wat men noemt een ‘rising star’. Populair bij de jeugd en niet alleen in Nederland. Vooral ook in Azië zijn de jeugdige dames dol op hem en ontstaan uitzinnige taferelen als Jeronimo Music optreedt.

jeronimo music

Jeronimo Music

Initiatiefneemsters voor boeking van deze artiest, Amber van Abeelen en Evi van de Schoot, werden afgelopen week verrast met een VIP-pas voor deze avond. Zij zijn dus gegarandeerd van een plaatsje. Voor alle anderen zijn kaartjes vanaf woensdag 23 januari verkrijgbaar bij COOP Tax in Liempde. Jeronimo Music kent een grote aanhang zowel in Nederland en België en uit deze groep zijn al verzoeken gekomen voor kaartjes. De kaartjes zijn echter in eerste instantie bedoeld voor de jeugd uit Liempde en omstreken. Pas daarna wordt er gestart met eventuele reserveringen door anderen. Wil je er deze avond bij zijn zorg er dan voor dat je op tijd je kaartje haalt want op=op!

Chilll.2 350x233

Evi en Amber met hun VIP-pas