Liemt, waar is je feestneus. Liemt, waar is je neus. Waar is je feestneus gebleven. Je moet hem hebben als je naar ’t Wapen gaat! Onder dit motto organiseert GAOS – het gezelschap van oud-adjudanten van de Ploegers – op carnavalsdinsdag (12 februari) wederom een Dolle Dinsdag. In het Wapen van Liemt is er vanaf 20.00 uur een nostalgisch carnavalsbal voor alle 35+ ers van Liemt en omstreken.

Dolle Dinsdag 2013 350x486

Met dj’s DE (S)TOPPERS (Maarten Smulders en Jan Hulsen) belooft het een geweldige afsluiting van vijf dagen carnaval te worden. Als geen ander weten zij de juiste snaar te raken. Mocht de bodem van de portemonnee in zicht zijn, laat je dan niet afschrikken! Als een echte ouderwetse kroegbaas houdt Ad de prijzen nostalgisch laag. Rond de klok van elf wordt de Ploeg verbrand, waarna het feest nog tot in de late uurtjes zal doorgaan. Een avond vol verrassingen die je niet mag missen !!