Terwijl het buiten miezerde, hebben de 55+ers en minder validen op zondag 27 januari een gezellig fist gebouwd. “Een bomvolle show”  beloofde prins Lars d’n Urste. Dans, muziek en optredens door jong en oud zorgde voor de nodige pret. Jo Poirters presenteerde de middag en kondigde alle artiesten enthousiast aan. Hofkapel de Kromploegers zorgde weer voor de muzikale omlijsting van de middag. Marinus werd nog even in het zonnetje gezet voor zijn verdiensten.

seniorenmiddag 2013.5

Nadat Jos en Angela een presentje kregen voor hun gastvrijheid, playbackten Noor el Ghousli, Mees van Abeelen, Anouk van den Brand en Mirthe Pijnenburg het nummer Bomba. Daaruit bleek wel dat je nooit te oud bent om sexy te dansen.Daarna brachten Lisa  van Neunen en Milou Peperkamp drie prachtige liedjes ten gehore. De hilarische vakantieavonturen van Sjekfe (Ad Schelle) zorgde, net als op de Zittingsavonden, voor de nodige lachsalvo’s. Zoë Strik, Hanna El Ghousli playbackten voor de tweede keer het liedje ‘Ik heb een kou’. Ook hun acteerkwaliteiten werden door het publiek erg gewaardeerd. Erma Schellekens en haar zussen brachten een nieuw stuk, een levend draaiorgel. Ze hadden hun draai gevonden en kregen het publiek zover om lekker mee te zingen.

Uit de Zittingsavonden zetten de wat “oudere” piloten Joke Brewel en Mariëtte Thomassen weer een boom op over hun capriolen met hun privévliegtuig en bracht de Hofkapel met de dynamietstaven een vrolijk deuntje.

seniorenmiddag 2013.2

Albert Schimmel en Jan van der Heijden zorgden voor meezingers en inhakers. En ook Stijn Knoops wist de stemmen schor te krijgen met zijn aanstekelijke playbackact té té té té. De Dansmariekes gingen met hun voetjes van de vloer en gaven daarbij op subtiele wijze aan waar zich de nooduitgang bevind.

Afsluiter was senior Paul Saris en zijn verpleegster Margot Saris. Als voorzitter van de nieuwe seniorencarnavalsvereniging ‘De harken’ beloofde hij de senioren met Pasen een moskofietsroute, waarbij de senioren flessen advocaat zoeken en met kerst een kribbekesroute langs alle bedlegerigen. Tot slot riep hij op vooral te genieten van het leven: ”Maak er een mooi fist van want over 100 jaar zijn we er allemaal gewist.“

seniorenmiddag 2013.3

Rond 17.00 uur was de middag ten einde. Velen bleven nog even gezellig napraten en naborrelen. Een middag vol vermaak en goed gezelschap. Wederom voor herhaling vatbaar!