Zondag 24 november a.s. gaat het dan ook echt van start voor onze jeugdige Ploegers. In Ploegersresidentie De Punder (Dorpstraat 37) zal dan vanaf 13.30 uur de verkiezing van de Jeugdprins(es) 2013-2014 plaatsvinden. Wie gaat samen met Z.D.H. Prins Willem Oranje de scepter zwaaien over Ploegersland.

Scepter Jeugd

Dit jaar hebben zich dertien kandidaatjes aangemeld. In een leuke en ludieke verkiezing gaan zij uitmaken wie dit jaar deze eervolle jeugdtitel gaat krijgen. De verkiezing bestaat uit 3 onderdelen. De kandidaten moeten hun grootste blunder vertellen en een playback act neerzetten. En natuurlijk niet te vergeten, vertellen waarom hij/zij graag Jeugdprins(es) van Ploegersland wil worden. Een deskundige jury heeft de moeilijke taak om te beoordelen wie de nieuwe Jeugdprins(es) gaat worden. Nadat de jury de winnaar bekend heeft gemaakt wordt deze samen met de Jeugdraad officieel geïnstalleerd. Er kan er maar één de winnaar zijn. Maar voor alles geldt: As ge d’n aor(d) mar het!

De kandidaten die dit jaar aan de verkiezing deelnemen zijn: Noortje van Zuijlen, Boyd van der Steen, Margo Saris, Sterre van de Brand, Babet Levert, Teun Franken, Koen van de Sande, Giel Knoops, Anouk Megens Coen van de Laar, Janske van Kollenburg, Ruud van Erp en Manon van der Pas.

Wie van hen wordt de opvolger van Z.D.H. Prins Larske. Ook benieuwd? Kom dan zondag 24 november naar de Ploegersresidentie. De zaal gaat open om 13.00 uur. Aanvang van de Verkiezing is 13.30 uur.

Benieuwt hoe de kandidaten er uit zien en naar hun motivering om mee te doen? Kijk dan onder Ploegertjes-Jeugdraad van onze website www.ploegers.nl.