Op zondag 15 december organiseert Prinsenvereniging De Ploegers het jaarlijks terugkerende PloegerRangFestival. Alle Ploegertjes van groep 3 tot en met 8 mogen hun zang, dans, playback of cabaret act op het Ploegerspodium laten zien! Bijna 80 kinderen verdeeld over 22 acts hebben zich aangemeld.

Ploegerrang 2012

Jeugdprins Z.D.H Prins Koenie en zijn Adjudant Coen zullen samen met de Jeugdraad hoogstpersoonlijk aanwezig zijn. Een deskundige jury heeft de moeilijke taak om de beste acts te selecteren voor de officiële Jeugdzittingsavonden van 31 januari en 1 februari 2014. Sinds een aantal jaren mag ook de winnaar van de “Vrolijke Noot” zijn of haar kunsten laten zien op deze Jeugdzittingsavonden. De Vrolijke Noot wordt toegekend door Z.D.H. Prins Willem Oranje en zijn Adjudant Francois. Deze prijs gaat naar het meest carnavaleske nummer van de middag.
Kom dus gezellig kijken en bovenal genieten van dit spektakel!! Het Ploegerrangfestival vindt plaats in “Ploegers Residentie de Punder” te Liempde en begint om 13.30 uur. De zaal is open vanaf 13.00 uur en toegang is zoals altijd gratis.