Op maandagmiddag 16 februari organiseert Prinsenvereniging de Ploegers een Lasergame op het Concordiapark. Het terrein zal worden voorzien van diverse obstakels en het spel wordt geleid door een officiële lasergame-organisator.

Poster Lasergame

Deze middag is bedoeld voor alle middelbare school jeugd. Het inschrijfgeld is € 5,=, hiervoor kun je meedoen aan het spel (½ uur) en krijg je enkele consumpties. Inschrijven kan via lasergameliempde@gmail.com.

 

Let op: ieder half uur spelen 2 teams van 7 personen tegen elkaar. Je mag je opgeven met een team van 7 personen. Je mag je ook los of met 3 of 4 personen opgeven, in dat geval maken wij er teams van 7 personen van. Ieder team krijgt van tevoren te horen hoe laat het aan de beurt is. Je dient een half uur voor aanvang aanwezig te zijn voor registratie, speluitleg etc. Je hoeft dus niet de hele middag te wachten tot je aan de beurt bent maar je bent natuurlijk van harte welkom om te komen kijken en andere teams aan te moedigen.

Tegelijkertijd met deze Lasergame-middag vindt in het centrum van Liempde de activiteit Loeriefoepen plaats. We verwachten dus een drukke en gezellige middag!

Vind je het leuk om mee te doen? Schrijf je dan snel in want VOL=VOL