Zondag 22 november a.s. gaat het dan ook echt van start voor onze jeugdige Ploegers. In het nieuwe Ploegerspaleis Hof van Liempde (Nieuwstraat 43) zal dan vanaf 13.00 uur de verkiezing van de Jeugdprins(es) 2015-2016 plaatsvinden. Wie gaat samen met Z.D.H. Prins Primus de scepter zwaaien over Ploegersland????

verkiezing Jeugdprins(es) poster

Dit jaar hebben zich 20 kandidaten aangemeld. In een leuke en ludieke verkiezing gaan zij uitmaken wie de opvolg(st)er van Prinses Maxi wordt.

De verkiezing bestaat uit een blunder en een playback act. De vijf beste kandidaten vertellen vervolgens waarom zij graag Jeugdprins(es) van Ploegersland willen worden. Nadat de deskundige jury de winnaar bekend heeft gemaakt wordt deze samen met de Jeugdraad officieel geïnstalleerd.

Er kan er maar één de winnaar zijn. Maar alle kandidaten zullen er zeker voor zorgen dat ze de juiste toon zetten!

De kandidaten die dit jaar aan de verkiezing deelnemen zijn: Anouk vd Brand, Antje Saris, Bart vd Pas, Casper de Maeyer, Daan Strik, Dewi Scheutjens, Ewan v Zuijlen, Jurre Traa, Lana Kreijveld, Laura vd Donk, Lora v Ruremonde, Lotte vd Heuvel, Luuk vd Sande, Marieke Timmermans, Marijn v Dongen, Mees v Abeelen, Mette Hensen, Sebas vd Biggelaar, Tijn Swinkels en Tom vd Heijden.

Ook benieuwd? Kom dan zondag 22 november naar het nieuwe Ploegerspaleis Hof van Liempde. De verkiezing begint om 13.00 uur. De zaal gaat open om 12.30 uur.
Benieuwt hoe de kandidaten er uit zien en naar hun motivatie om mee te doen?
Ga dan naar http://ploegers.nl/2015/10/21/kandidaten-jeugdraad-stellen-zich-voor/ .
Leuk als je de kandidaten komt aanmoedigen… tot dan!