logo Primus witOm onze spreuk van dit jaar – Liemt zet de toon! – nog meer kracht bij te zetten, dagen Z.D.H. Prins Primus en Adjudant Johan alle Ploegers uit!

Nomineer de ‘Meest juiste toon’ van Liemt!

Te denken valt hierbij aan bijvoorbeeld een geluid of een persoon (Toon, Anton, Tonnie, Antoinette, Antonius, etc), een uitspraak, een actie, een gedicht, een lied, een muziekstuk door bijvoorbeeld een muziekgezelschap, een opvallende bijdrage aan de carnavalsoptocht, etc, etc. In ieder geval zaken waardoor of met wie, we op een positieve manier in Liempde ‘de toon kunnen zetten’ of reeds ‘de toon gezet hebben’!

Een hele mond vol, maar we willen ‘de toon’ dan ook BREED trekken. Denk origineel, en stuur bij je nominatie, de juiste motivatie! De meest originele inzending wordt beloond met een Toonaangevende prijs.

Circa twee weken voor carnaval  wordt een activiteit georganiseerd waarbij de meest originele inzendingen zich kunnen presenteren. Inzendingen die meedoen aan de carnavalsoptocht kunnen uiteraard tijdens de optocht hun ‘Meest juiste toon’ tonen.

De uiteindelijk ‘Meest juiste toon’ wordt op Carnavalsmaandag – tijdens het Loerifoepen – bekend gemaakt. Stuur je inzending en je motivatie naar: liemt.zet.de.toon@gmail.com

DOE MEE, EN ZET MET ONS DE TOON!

Z.D.H. Prins Primus en Adjudant Johan