Onder de titel ‘Primus In Uitvoering’, oftewel ‘PIU’, willen Z.D.H. Prins Primus en Adjudant Johan een aantal activiteiten ontplooien in aanloop naar carnaval.

Zo wisten zij reeds een optreden te verzorgen op de bijeenkomst van de Zonnebloem, waar zij als Hannes en Toon voorgingen in het Seniorencarnaval en is reeds de verkiezing van de ‘Meest juiste toon’ van Liemt aangekondigd!

publicatiebord Liempde

Een volgende activiteit is reeds aanstaande. Onder het motto, ‘Ken uw Klassiekers’, zullen Primus en Johan het enig overgebleven aankondigingsbord aan de Roderweg aan een grondige renovatie onderwerpen. Exact 40 jaar geleden werden er aan de invalswegen van Liempde kenmerkende aankondigingsborden geplaatst. Dat Liemt toen ook al de toon zette, bleek uit de spreuk van de toenmalige Koldervorst, Z.D.H. Prins Bert d’n Urste, Jan van der Linden: 
‘Liemt blèf trekke’

Om dit laatste overgebleven bord te behoeden voor een stille afgang zal het bord worden gerestaureerd en opnieuw in volle glorie worden geplaatst. Dit op een nog nader bekend te maken markante, centrale plaats in het centrum van Liempde.

‘Liemt blèf trekke’ 1975-1976
‘Liemt zet de toon!’ 2015-2016

PUI

Z.D.H. Prins Primus en Adjudant Johan