Op maandagavond 4 januari 2016 start de kaartverkoop voor de Zittingsavonden van Prinsenvereniging De Ploegers. De Zittingsavonden vinden plaats op 14, 15 en 16 januari 2016 met als titel ‘Louche Liemt’. De verkoop vindt plaats bij Ploegerspaleis Hof van Liempde van 19.30 tot 20.30 uur. Vanaf 18.30 uur is het Hof geopend. De kaarten kosten € 10,- per stuk. Enkel op donderdagavond voor 65+ en mindervaliden € 5,- per stuk. Op 4 januari kunnen ook nog kaarten voor de Jeugdzittingsavonden gekocht worden.

Poster kaartverkoop ZA 2016

Bij binnenkomst ontvangt men een nummertje, in deze volgorde zal de kaartverkoop plaatsvinden. Voor vrijdagavond en zaterdagavond mag per persoon een maximaal aantal van 4 kaarten gekocht worden. Voor donderdagavond mag een maximaal aantal van 8 kaarten per persoon gekocht worden. Kom je met meerdere personen, dan kun je uiteraard meer kaarten kopen.

Jeugdzittingsavonden

De Jeugdzittingsavonden vinden plaatsen op 8 en 9 januari 2016. Het thema is dit jaar ‘Sprookjes’. Tijdens de kaartverkoop voor de Zittingsavonden kunnen ook nog kaarten gekocht worden voor de Jeugdzittingsavonden. Kinderen die op de basisschool zitten kunnen een gratis kaart krijgen. Volwassenen en oudere kinderen betalen € 4,50 per persoon.