Op vrijdag 8 en zaterdag 9 januari 2016 organiseert Prinsenvereniging De Ploegers wederom de Jeugdzittingsavonden in het nieuwe onderkomen Ploegerspaleis Hof van Liempde aan de Nieuwstraat 43 in Liempde.

aankondiging JZA

Met als thema Sprookjes staat weer een keur aan jeugdige artiesten garant voor een zeer gevarieerd programma met dans, muziek, toneel, zang, playback en sketches. Alle kinderen van de basisschool hebben gratis toegang voor één van beide avonden. De gratis kaart geeft recht op een plaats op de banken voor in de zaal.

In verband met de indeling van de zaal, het aantal stoelen e.d., moeten de kinderen deze gratis kaart wel zelf komen afhalen. Kinderen vanaf de middelbare school en volwassenen  kunnen een toegangskaart kopen voor € 4,50 per kaart. Deze kaart geeft recht op een stoel. De Jeugdzittingsavonden beginnen om 19.00 uur precies en eindigen om ongeveer 22.00 uur. De zaal gaat om 18.30 uur open.

Gratis kaarten en verkoop van kaarten vindt tijdens de Kerstvakantie plaats bij het Wapen van Liempde, op 4 januari vanaf 19.30 uur bij het Hof van Liempde en op 6 januari tussen 14.30 uur en 16.30 uur bij Ingrid Saris, Klein Hoekje 2a te Liempde.